Cupon de reducere online

Iti las direct un link catre site-ul Couponiada, unde poti sa gasesti un cupon de reducere pentru magazinul tau preferat. Vei gasi cupoane de reducere de la peste 350 de magazine online din Romania, actualizate si verificate manual zilnic, aici.

Insa daca ai nevoie de mai multe informatii legate de ce este un cupon de reducere sau cum il poti folosi in avantajul tau, poti sa citesti intreg articolul de mai jos. Sa incepem.

In acest articol vei gasi informatii despre:

  • ce este un cupon de reducere online;
  • cupoanele de reducere online in magazinele din Romania;
  • unde gasesti astfel de cupoane de reducere;
  • cum folosesti cupoanele de reducere in favoarea ta, pentru a economisi;
  • durata de timp in care pot sa fie folosite;
  • valoarea unui cupon de reducere.
  • exemple de magazine online din Romania care ofera cupoane de reducere.

Ce este un cupon de reducere online?

Un cupon de reducere online este reprezentat de un cod pe care magazinele online din Romania le pun la dispozitia potentialilor clienti. Acest cupon, are scopul de a diminua valoarea cosului tau de cumparaturi cu un anumit procent sau cu o anumita valoare fixa.

Cuponul de reducere poate sa fie format din litere, cifre sau o combinatie a primelor doua optiuni.

Cupoanele de reducere online in magazinele din Romania

Majoritatea magazinelor online din Romania, ofera clientilor cupoane de reducere. Le numim cupoane de reducere online, deoarece aceste cupoane nu se pot printa si prin urmare nu se pot folosi in magazinele fizice a acestor site-uri. Deci, un cupon de reducere online se poate folosi doar in site-ul online al magazinului.

Atunci cand cauti pe internet un cupon, ar trebui sa vezi daca se aplica doar online, pe site-ul magazinul de unde vrei sa faci achizitia, sau se poate folosi si direct in magazinele fizice.

Pe Couponiada.ro vei gasi, in proportie aproape de 100%, doar cupoane de reducere ce se pot aplica online, atunci cand achizitionezi prin intermediul site-ului magazinului tau preferat.

Unde gasesti astfel de cupoane de reducere?

Cele mai multe magazine online din Romania, ofera la un momentat un astfel de cupon. Prin urmare, ai ca optiune sa vizitezi direct pagina magazinului online de pe care vrei sa faci achizitia. Dupa ce intri pe site.cauti daca exista cupoane de reduceri active in acea perioada.

O alta optiune, este sa vizitezi platforma Couponiada, unde ne ocupam zilnic cu actualizarea cupoanelor sau ofertelor magazinelor cu care lucram. Astfel, tu doar trebuie sa cauti magazinul online preferat sa vezi ce oferte sau cupoane sunt active in acea perioada.

O alta optiune este sa te inscrii la newslette-rul nostru. Vei primi direct pe mail, top oferte si cupoane de reducere de la toate magazinele cu care lucram.

Vezi in imaginea de mai jos, unde te poti inscrie. De asemenea, prin inscrierea la newsletter esti de acord cu termenii si conditiile privind procesarea datelor cu caracter personal.

Cupon reducere

In partea de jos a paginii prinicpale a site-ului nostru vezi gasi locul indicat in imaginea de mai sus. Dupa ce citesti termenii si conditiile, tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de email, acolo unde am indicat prin sageata, si sa apesi butonul “Abonare”.

Cum folosesti cupoanele de reducere in favoarea ta, pentru a economisi

Ar trebui sa stii ca nu tot timpul exista cupoane de reducere pentru magazinul preferat. De aceea, ar fi indicat fie sa astepti ca magazinul online sa comunice un astfel de cupon, fie sa astepti periaoda reducerilor cand preturile sunt mai mici.

La couponiada.ro, am incercat sa obtinem cat mai multe cupoane de reducere exclusive, pentru utilizatorii nostrii. De aceea, in site-ul nostru vei gasi o categorie intitulata “Exclusive”. In aceasta categorie, vei gasi toate codurile de reducere create special pentru utilizatorii site-ului nostru. Suna bine, nu? 🙂

Mai jos iti las o lista foarte scurta a cupoanelor exclusive pe care le poti gasi. Pentru lista completa, mergi in sectiunea “Exclusive” a site-ului:

Durata de timp in care pot sa fie folosite

In general, un cod de reducere are o durata de cateva zile pana la o saptamana. Am insa doua vesti bune pentru time. Prima ar fi ca desi au durata scurta, magazinele ofera periodic astfel de cupoane. Prin urmare, daca nu ai apucat sa economisesti printr-un asftel de cupon ai putina rabdare pana cand magazinul preferat propune un nou cod.

A doua veste buna este ca pe Couponiada, poti sa gasesti coduri exclusive care, in cea mai mare parte, nu au perioada anume in care se pot folosi.

Valoarea unui cupon

Valoarea cupoanelor de reducere poate sa varieze foarte mult de la un magazin la altul. De asemenea, valoarea lor poate sa difere si de la un magazin la altul.

In cea mai mare parte, cupoanele oferite au valori de 5% sau 10%. Exista destul de, des si cupoane a caror valori sunt mai mari, de 15% sau chiar 20%.

Ce este cel mai important, pe langa valoarea cupoanelor, este sa citesti detaliile cuponului. Acesta se poate folosi doar la anumite produse selectate, poate sa se aplice doar produselor care nu sunt la oferta sau, in cazul mult dorit, sa se aplice la orice comanda, indiferent de valoare sau daca produsele sunt deja reduse.

Exemple de magazine online din Romania care ofera cupoane de reducere

In randurile de mai jos, iti voi lasa o lista scurta a magazinelor online din Romania care ofera periodic cupoane de reducere:

Daca magazinul preferat nu se afla pe lista mea, asa cum spuneam la inceput, aceasta lista este una imformativa. Poti sa gasesti lista tuturor magazinelor cu care noi lucram, aici.

Cupon de reducere online

Așa cum am început acest articol, îl și închei: dacă nu știi unde sa cauti si sa gasesti cupoane de reducere, www.couponiada.ro este cu siguranță un site pe care merita sa cauti cuponul dorit.. Nu uita nici de categoria Exclusive a site-ului nostru pentru a gasi cele mai bune oferte.

Incercam sa gasim cele mai bune oferte pentru tine, astfel incat, pe lângă satisfacția morală, sa ai si o mică satisfacție financiară utilizand cupoane de reducere. Spor la cumpărături!

Photo by Maitree Rimthong : photo