Exclusiv: Cod Promotional Karcher -10% la produsele nereduse, se aplică oricărui produs care nu este la reducere, în magazinul online.

Copiați codul și introduceți-l în coșul de cumpărături

Toate cupoanele, codurile de reducere și promoțiile oferite de Karcher.ro, aici.

Despre magazin

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

Inovația a reprezentat o parte importantă a culturii companiei de la înființarea sa în 1935. Inginerul și inventatorul pasionat Alfred Kärcher a căutat soluții la problemele tehnice cu creativitate și spirit de inovare. Cu toate acestea, în acest sens, el nu a neglijat niciodată responsabilitatea pentru nevoile angajaților săi.

Gama de produse comercializată include: sisteme de curatare, produse si servicii de curatenie pentru timp liber, gospodarii, comert si industrie la un extraordinar raport calitate-pret.

Dintre produsele “vedetă” pe care le poți achiziționa, amintim: aparate de spălat cu presiune, pompe, mătură electrică, mop electric, aspiratoare, aparate de curățare cu ânaltă presiune, purificator de aer, mașănă de curățat covoare și multe, multe altele.

Exclusiv: Cod Promotional Karcher -10% la produsele nereduse

Nu este singurul cod de reducere sau promoție pe care magazinul online o are. Ție îți rămâne doar să cauți produsul sau accesorilul de care ai nevoie,  pentru că de actualizat cod promotional, cod de reducere de la  Karcher, precum și promoțiile existente în magazinul online, ne ocupăm noi.