Reduceri Octombrie

Top Reduceri și Cupoane Luna Octombrie | Halloween Party Sales

Descoperă cele mai atractive reduceri sau coduri de reducere pentru luna Octombrie. Am creat special această pagină pentru ca tu să afli despre cele mai bune oferte și cele mai populare coduri de reducere ale lunii Octombrie.

Top Reduceri și Cupoane Luna Octombrie | Halloween Party Sales

Am creat special această pagină pentru ca tu să afli despre cele mai bune oferte și cele mai populare coduri de reducere ale lunii Octombrie. De asemenea, vei gasi si cele mai atractive promotii ale campaniei de Halloween. Poti sa vezi si toate categoriile de produse pe care le avem pe Couponiada.ro. Iti las un link catre Wikipedia, unde poti sa citesti toate informatiile despre Halloween, aici. Totusi, iti descriu in pasajele de mai jos o scurta presentare a acestei sarbatori.

Reduceri Octombrie si Sarbatoarea de Halloween

Halloween, cunoscută și sub numele de Noaptea de Halloween sau Ziua Tuturor Sfinților, are origini străvechi și este sărbătorită în multe părți ale lumii în fiecare an, în data de 31 octombrie. Istoria sa se întinde pe parcursul a mai multor secole și include influențe din diferite culturi și tradiții.

Originea Halloween-ului poate fi urmărită înapoi la festivalul celtic Samhain, care marca sfârșitul sezonului de recoltat și începutul sezonului rece în Irlanda antică. La această sărbătoare, celticii credeau că lumea spiritelor și cea a oamenilor erau mai apropiate, permițând astfel spiritelor să se întoarcă pe Pământ. Pentru a respinge spiritele rele, oamenii purtau costume și aprindeau focuri mari.

Odată cu răspândirea creștinismului în Europa, sărbătoarea a fost integrată în calendarul creștin și a devenit cunoscută sub numele de “Ziua Tuturor Sfinților” sau “All Saints’ Day”, sărbătorită pe 1 noiembrie. Cu toate acestea, tradițiile și simbolurile precreștine ale Halloween-ului au continuat să existe.

Halloween-ul a ajuns în America de Nord odată cu imigranții irlandezi în secolul al XIX-lea. Aici, s-a dezvoltat și a evoluat într-o sărbătoare populară caracterizată de costume, decorațiuni înfricoșătoare, dulciuri și jocuri cu tematică de groază. Copiii merg din casă în casă pentru a primi dulciuri, strigând celebrul “Dulciuri sau… glume!”.

Astăzi, Halloween-ul este una dintre cele mai populare sărbători din Statele Unite și în multe alte părți ale lumii. Oamenii se distrează îmbrăcându-se în costume diverse, organizând petreceri cu tematică de groază, vizionând filme de groază și decorează casele cu elemente înfricoșătoare. Cu toate că Halloween-ul are origini în tradiții străvechi, aceasta a evoluat într-o sărbătoare modernă și distractivă pentru toate vârstele.

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului