Cod Reducere Scento Parfum

„Nici o eleganță nu este posibilă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, de neuitat, suprem.” – Coco Chanel

Acest citat te face să îți dorești un nou parfum pentru colecția ta? Acum poți face noua achiziție la un preț mai bun prin intermediul unui cod reducere Scento. Citește mai jos pentru a afla mai multe despre acest magazin online și modul în care poți cumpăra parfumuri la un preț redus!

Cod Reducere Scento Parfum

Despre Scento Parfum

Scento este un magazin online de parfumuri, care comercializează o gamă diversă de produse, incluzând următoarele tipuri de parfumuri: arăbești, franțuzești și premium. De asemenea, aici vei găsi parfumuri pentru bărbați, pentru femei și parfumuri unisex. Unele produse se pot cumpăra la un preț mai mic aplicând coșului de cumpărături un cod de reducere Scento.

Ce avantaje oferă magazinul online Scento Parfum?

Ai mai auzit până acum de magazinul Scento? Acest magazin online oferă toate avantajele celor mai cunoscute site-uri de e-commerce și chiar mai mult de atât.

Comenzile se pot plasa prin mai multe modalități, telefonic, prin email sau prin cunoscuta variantă online. Plata se poate face ramburs, în momentul livrării coletului, sau electronic, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăți PayU.

Produsele se livrează în țară prin intermediul firmelor de curierat Sameday și Cargus, în 24-48 de ore în zilele lucrătoare. În funcție de modalitatea de plată aleasă (card online sau plata la livrare), termenul de livrare se poate modifica.

Cum să obții o reducere de 10% la Scento?

Ai găsit pe Scento parfumul potrivit personalității tale? Selectarea unui produs din cadrul acestui magazin online este ușoară deoarece Scento se axează pe o gamă exclusivistă de parfumuri. Dacă ajungi pe acest site, înseamnă că ești interesat(ă) de un parfum franțuzesc sau arăbesc, iar alegerea va fi una rapidă.

Cod Reducere Scento Parfum

Pentru parfumurile franțuzești de pe site, Couponiada îți oferă un cod de reducere de 10%. Pentru a utiliza codul, efectuează pașii următori:

  • Intră pe pagina unde este oferit codul reducere Scento de 10%.
  • află condițiile în care poți beneficia de această reducere. În cazul acestui cod, este vorba despre limitarea ofertei la parfumurile franțuzești.
  • apasă pe butonul Vezi codul pentru a se afișa cod reducere Scento. Copiază codul cu un simplu click.
  • mergi pe site-ul Scento, adaugă în coș produsele dorite și introdu cod reducere Scento în caseta dedicată. Aceasta se află în partea dreaptă a paginii, sub lista produselor din coș.

Reducerea se aplică indiferent de valoarea comenzii, doar produselor din coș, nu și taxelor de transport.

Cod Reducere Scento Parfum 10%

Îți recomand să combini această ofertă de la Couponiada cu orice altă promoție oferită de Scento. De exemplu, în anumite perioade poți beneficia de transport gratuit la oricare două produse comandate.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Scento, urmărește site-ul și pagina de Facebook a magazinului. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău, fie că apreciezi rafinamentul parfumurilor franțuzești, fie că vrei să încerci aroma complexă și puternică a esențelor arăbești.


Imagini cu titlu de prezentare
Imagine by Daria Liudnaya aici.
Imagine by Valeria Boltneva: aici.