TransilvaniaMag

(Nici un vot inca)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești voucher TransilvaniaMag. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Cupoane și reduceri TransilvaniaMag actuale

Nu există cupoane sau reduceri pentru acest magazin

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

TransilvaniaMag

TransilvaniaMag este un magazin online infiintat în anul 2018, cu o misiune clară de a oferi o experiență de cumpărare online de înaltă calitate și de a satisface nevoile clienților noștri. Ne mândrim cu faptul că suntem un magazin online de încredere și orientat spre satisfacția clienților și a partenerilor noștri.

Întrebări frecvente despre voucher TransilvaniaMag

La ce produse pot folosi voucher TransilvaniaMag?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un voucher TransilvaniaMag?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Voucherul de la TransilvaniaMag nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi voucherul de la TransilvaniaMag?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Voucher TransilvaniaMag

TransilvaniaMag oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

TransilvaniaMag se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile TransilvaniaMag cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

TransilvaniaMag are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la TransilvaniaMag?
  • livrare gratuita pentru produsele din campanie;

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești voucher TransilvaniaMag, dar și de la alte magazine care propus produse asemănătoare, cum ar fi: Vexio, evoMag, Quickmobile, Flip, Spy-Shop, Power Laptop, iHunt, Badabum, iShoot, Robot World, Case-Smart, Karcher, Smart Protection, si alte magazine.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse din categoria Electronice si Electrocasnice asemănătoare cu cele pe care le găsești pe TransilvaniaMag. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Electronice si Electrocasnice, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Electronice si Electrocasnice.

 

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului