Cod Reducere Cupio -15% EXTRA la produsele reduse! Vezi Codul!

Pilulka

(Nici un vot inca)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești voucher Pilulka. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri Pilulka actuale

Reduceri la produsele selectate*

*Se aplică produselor selectate, în limita stocului disponibil.... Citește mai mult

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

Pilulka

Drogherie online cu produse pentru toată familia cu peste 40.000 de produse: cosmetice și produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, accesorii medicale, ceaiuri și alimente, vitamine și suplimente naturale.

Întrebări frecvente despre voucher Pilulka

La ce produse pot folosi voucher Pilulka?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un voucher Pilulka?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Voucherul de la Pilulka nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi voucherul de la Pilulka?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Voucher Pilulka

Pilulka oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Pilulka se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile Pilulka cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Pilulka are un program de fidelizare/ loialitate?

Da. Avantajele programului de fidelizare:

  • Înscrierea este gratuită;
  • Clienții primesc credite pentru fiecare comandă plasată pe siteu-ul Pilulka.ro, credite pe care le pot folosi pentru a beneficia de reduceri la următoarea comandă;
  • Clienții primesc credite în valoare de 10 lei pentru fiecare prieten recomandat, în momentul în care aceștia finalizează prima comandă.
  • Clienții primesc 10 credite pentru primul review sau comentariu lăsat pe site.
De ce sa cumperi de la Pilulka?

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești voucher Pilulka , dar și de la alte magazine care propus produse asemănătoare, cum ar fi: Dr Max, Optiblu, Optiplaza, Lentiamo, Apiland, și altele.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse din categoria Farmaceutice asemănătoare cu cele pe care le găsești pe Pilulka. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Farmaceutice, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Farmaceutice.

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului