Stradivarius

(1 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere Stradivarius. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri Stradivarius actuale

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

Stradivarius

Brandul Stradivarius face parte din grupul Inditex, alături de mărci precum Zara, Bershka și Massimo Dutti.

Fondat în anul 1994, Stradivarius se adresează femeilor, fiind prezent în peste 900 de magazine din 75 de țări din întreaga lume, în 2011 având loc și lansarea primelor magazine online.

Stradivarius aspiră să ajute fiecare femeie să-și găsească propriul stil personal. Prin urmare, Stradivarius oferă o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii femeilor cu un stil de viață modern și care își explorează pasiunea pentru modă, stil și creativitate în fiecare zi.

Întrebări frecvente despre cod reducere Stradivarius

La ce produse pot folosi cod reducere Stradivarius?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere Stradivarius?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere Stradivarius. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere Stradivarius?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod reducere Stradivarius

Stradivarius oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Stradivarius se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile Stradivarius cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Stradivarius are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la Stradivarius?
  • transport gratuit la comenzi de peste 200 lei;

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești cod reducere Stradivarius, dar și de la alte magazine asemănătoare, cum ar fi: Answear, We Velvet, ePantofi, Fashion Days, ModivoOtter  și multe alte magazine.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse asemănătoare din categoria fashion precum cele pe care le găsești pe Stradivarius. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Moda, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Moda.

Date contact

STRADIVARIUS RO Bdul. Corneliu Coposu 2a - București
0800 07 07 07
socialmedia@stradivarius.es

Modalitati de plata

La livrare
Plata online

Transport

Prin curier
newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului