Shopika

(1 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere Shopika. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri Shopika actuale

Promotii la produsele comercializate*

*Se aplică produselor selectate, în limita stocului disponibil.... Citește mai mult

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

Shopika

Nu știm alții (mai degraba altele) cum sunt, dar nouă ne plac hainele! Ne place să ne jucăm cu ele, să le combinăm, asortăm, să le potrivim cu bijuterii, accesorii și ce ne mai trece prin cap. Dimineața avem fiecare pe buze întrebarea “eu cu ce mă îmbrac azi?” și, după o evaluare scurtă a modului în care se prezintă ziua (vreme, zi de office, zi de vacanță, zi cu potențial romantic, zi fără chef etc), urmează o scanare rapidă a variantelor oferite de dressing. Când decizia cea mai bună a fost luată, putem sa zâmbim mulțumite în oglindă și să defilăm încrezatoare în lume!

Întrebări frecvente despre cod reducere Shopika

La ce produse pot folosi cod reducere Shopika?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere Shopika?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere de la Shopika nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere de la Shopika?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod Reducere Shopika

Shopika oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Shopika se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile Shopika cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Shopika are un program de fidelizare/ loialitate?

Da. Avantajele programului de fidelizare le gasesti aici: https://www.shopika.ro/program-de-fidelizare

De ce sa cumperi de la Shopika?
  • transport gratuit la comenzi de peste 229 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier).;

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești cod reducere Shopika, dar și de la alte magazine asemănătoare, cum ar fi: We Velvet, ePantofi, Fashion Days, Modivo, Otter  și multe alte magazine.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse asemănătoare din categoria fashion precum cele pe care le găsești pe Shopika. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Moda, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Moda

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului