Progressive

(1 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere Progressive. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri Progressive actuale

 • exclusiv

Exclusiv: Cod reducere Progressive -10% extra la orice comandă

Exclusiv: Cod reducere Progressive -10% extra la orice comandă, se... Citește mai mult

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

Progressive

Este un brand nou format care dorește să modeleze lumea fitnessului și să construiască o comunitate prin echipamentele profesionale, planurile de slăbire și funcțiile de conectivitate ale aplicațiilor lor.

Întrebări frecvente despre cod reducere Progressive

La ce produse pot folosi cod reducere Progressive?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere Progressive?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere de la Progressive nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

 1. codul nu mai este activ;
 2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
 3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere de la Progresssive?
 1. adaugă în coș produsele dorite;
 2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
 3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod Reducere Progressive

Progressive oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Progressive se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile Progressive cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Progressive are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la Progressive?
 • livrare gratuita la comenzi de peste 700 de lei;
 • magazinul are o politică de retur în favoarea clientului Astfel tu ai la dispoziție 30 de zile pentru retur pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt model, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Bun argument, nu? 🙂
 • garanția calității
 • accesând site-ul magazinului, te vei putea inspira din secțiunea Blog pentru a face alegeriile corecte stilului tău.

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești cod reducere Progressive, dar și de la alte magazine care propus produse asemănătoare, cum ar fi: Decathlon, Hervis, Air Soft, Sportby, Fitlife, Sportmaniac, Answear, ePantofi, Modivo, Fashion Daysși alte magazine.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse din categoria Sport și Timp Liber asemănătoare cu cele pe care le găsești pe Progressive. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Sport și timp liber, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Sport și Timp Liber.

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului