Cod Reducere Cupio -15% EXTRA la produsele reduse! Vezi Codul!

LifeBox

(1 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere LifeBox. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri LifeBox actuale

10% discount la primul abonament de 5 zile*

Se aplică produselor selectate, în limita stocului disponibil.... Citește mai mult

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

LifeBox

“LifeBox este primul concept de healthy food delivery din România și a luat naștere in 2017. LifeBox este alternativa care te ajută într-un mod sănătos și gustos să îți ții promisiunea pe care ți-ai făcut-o, fie că vorbim despre cum să slăbești, să petreci mai mult timp cu familia sau să te ții de stilul tău de viață. Meniurile sunt concepute de un medic nutriționist împreună cu un chef bucătar și sunt calculate dpdv caloric. Pe lifebox.ro poti alege din 10 variante disponibile de meniu, ce nu se repetă timp de 4 săptămâni.”

Întrebări frecvente despre cod reducere LifeBox

La ce produse pot folosi cod reducere LifeBox?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere LifeBox?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere de la LifeBox nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere de la LifeBox?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod Reducere LifeBox

LifeBox oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

LifeBox se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile LifeBox cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

LifeBox are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la LifeBox?
  • Economisești în medie 12 ore, pentru fiecare comanda pentru un meniu pe o perioada de o saptamana. (2 ore de cumpărături și 10 ore de gătit și ai parte de 25 preparate diferite). Înseamnă 2 zile de muncă pe săptămână.
newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului