Klap

(1 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere Klap. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri Klap actuale

Cod Reducere Klap -5% Extra la TOT!

Se aplica produselor selectate, in limita stocului disponibil.

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

Klap

“Suntem cei care îți spunem “Nu-l arunca! Oferă-i dispozitivului tău o nouă viață.”

O echipă de oameni determinați, pregătiți de provocări, orientați către un viitor de care le pasă, activi în social media. Printre noi se numără ”generația selfie”, ” generația work-from-home” și „generația work-from-anywhere”. Ce avem în comun sunt pasiunea pentru tehnologie și devotamentul în ceea ce facem zilnic.”

Întrebări frecvente despre cod reducere Klap

La ce produse pot folosi cod reducere Klap?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere Klap?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere Klap nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere Klap?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod Reducere Klap

Klap oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Klap se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile Klap cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Klap are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la Klap?
  • transport și deschiderea coletului gratuit;
  • produse cu garanție 24 luni.

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești cod reducere Klap, dar și de la alte magazine care propus produse asemănătoare, cum ar fi: evoMag, Quickmobile, Flip, Spy-Shop, Power Laptop, Vexio, iHunt, Badabum, iShoot, Robot World, Case-Smart, Karcher, Smart Protection, si alte magazine.

Acesta este doar o selecție a magazinelor care propun produse din categoria Electronice si Electrocasnice asemănătoare cu cele pe care le găsești pe Klap. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Electronice si Electrocasnice, poți vizita pagina noastră, special dedicată acestei categorii, Electronice si Electrocasnice.

Date contact

Str. Negustori nr. 12 023953 Bucharest, Romania
0771 222 555
info@klap.ro

Modalitati de plata

La livrare
Plata online

Transport

Prin curier
newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului