AdoreHome

(3 voturi)
Trimite feedback

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cod reducere AdoreHome. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate... Citește mai mult

Vizitează magazinul

Cupoane și reduceri AdoreHome actuale

Cod Reducere AdoreHome -10% Extra la TOT

Pe site-ul AdoreHome.ro poți beneficia de o reducere de 10% la tot... Citește mai mult

Cod Reducere AdoreHome -10% Extra la produsele din Outlet

Se aplica produselor selectate, in limita stocului disponibil.

Cupoane și reduceri pe care tocmai le-ai ratat

AdoreHome

Descoperă AdoreHome, retailerul online care aduce în prim-plan designul interior și produse Home & Deco de calitate! Adore își desfășoară activitatea într-un campus de 248.000 m2 cu o suprafață de producție închisă de 42.800 m2. AdoreHome utilizează cele mai avansate tehnologii, linii de producție CNC automatizate și un personal de producție bine pregătit și experimentat pentru a fabrica produse la cele mai înalte standarde.

Echipa de experți, formată din ingineri industriali, designeri de interior, personal tehnic și echipe de import, export, marketing și cercetare-dezvoltare, lucrează împreună pentru a oferi clienților produse de calitate la cele mai bune prețuri si deține certificarea TUV Cert ISO 9001, conformă cu standardele Uniunii Europene, care acoperă diverse aspecte ale afacerii, de la organizare și satisfacția clienților, la analiza datelor și gestionarea proceselor de vânzări pre și post-vânzare.

Compania oferă o garanție unică de 7 ani împotriva defectelor de fabricație pentru produsele sale.

Întrebări frecvente despre cod reducere AdoreHome

La ce produse pot folosi cod reducere AdoreHome?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere AdoreHome?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de către magazin, reducerea pe care poți să o obții variază.

Codul de reducere de la AdoreHome nu funcționează. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

  1. codul nu mai este activ;
  2. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
  3.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere de la AdoreHome?
  1. adaugă în coș produsele dorite;
  2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
  3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod Reducere AdoreHome

AdoreHome oferă doar posibilitatea de a utiliza coduri sau vouchere de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

AdoreHome se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

In fiecare an magazinele care participa la evenimetul de Black Friday difera. De aceea, ar trebui sa vizitezi categoria Black Friday sa vezi ce daca magazinul pe care il cauti participa la evenimentul de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile AdoreHome cu ocazia Black Friday?

In fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

AdoreHome are un program de fidelizare/ loialitate?

Nu.

De ce sa cumperi de la AdoreHome?
  • compania oferă o garanție unică de 7 ani împotriva defectelor de fabricație pentru produsele sale.

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Mai sunt și alte magazine ce propun produse asemănătoare care m-ar putea interesa?

Accesând siteul Couponiada, poți să găsești cod reducere AdoreHome , dar și de la alte magazine asemănătoare, cum ar fi: Somproduct, Mobila Laguna, Vivre, Robot World, Chilipirul Zilei, Aosom, Domicilio, Soldec.

Acesta este doar o selecție a magazinelor din aceeași categorie de produse ca cele pe care le găsești pe Adore Home. Pentru lista completă a magazinelor din categoria Casă și Grădină, poți vizita pagina special dedicată acestei categorii, Casă și Grădină.

newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului