Atunci când vine vorba de a cumpăra bijuterii din argint, fie pentru tine, fie pentru a le face cadou cuiva drag, poate te-ai întrebat “De unde cumpar bijuterii din argint?”. Sunt multe magazine și opțiuni de unde poți să cumperi bijuterii din argint, însă în acest articol îți propun magazinul online www.edenboutique.ro.

De ce Edenboutique? Magazinul online oferă numeroare promoții la o gamă diversificată de bijuterii. În plus față de reducerile pe care le găsești pe site, poți să folosești un cod de reducere de -5% Extra pe care îl găsești aici: Cod de reducere EdenBoutique – 5% Extra reducere inclusiv produse reduse. Astfel te poți bucura și mai mult de ofertele magazinului. Sună bine, nu?

Ca să ai o idee și mai bună despre acest magazin online, mai jos o să includ o descriere a lui precum și câteva detalii legate de tipurile de produse comercializate și avantajele pe care le ai atunci când comanzi de la Edenboutique.

Despre magazin

EdenBoutique este un magazin online de bijuterii, infiintat in anul 2015.

Mai jos, ai o listă cu produsele populare pe care le poți găsi pe Edenboutique:

  • Cercei din argint cu Floare de Cristal si Perla;
  • Cercei din argint Daisy Bloom;
  • Inel reglabil din argint Lazy Cat;
  • Inel din argint Flowers of Infinity;
  • Colier din argint 925 Connected Hearts;
  • Colier din argint 925 Heart & Key;
  • Talisman din argint cu Litera A din Poveste;
  • Talisman din argint Lovely Owl;
  • Bratara din argint 925 cu Model Clasic;
  • Bratara din argint Tennis Tree.

Aceste produse reprezintă doar o listă scurta a produselor comercializate de către magazin. Oferta lor este mult mai mare si mai bogata.

Ca să-ți faci o idee despre gama de produse comercializate, trebuie să știi că site-ul magazinului online este împărțit în: noutati, personalizate, inele, cercei, bratari, coliere, talismane.

Avantajele pe care le ai dacă cumperi de la Edenboutique

Atunci când cumperi online, cred că te gândești și la costul pe care îl ai cu transportul. E bine de știut că cei de la Edenboutique oferă livrare gratuită prin DPD Courier, indiferent de valoarea comenzii. Bun argument, nu?  De asemenea, este un avantaj foarte bun atunci când vrei să cumperi doar un produs sau valoarea coșului de cumpărături este mică.

Ar mai trebui să știi că prețurile de pe Edenboutique sunt competitive, acestea încep de la 39 lei. În plus ai garanție 1 an de zile, NO MATTER WHAT, pentru toate bijuteriile cumpărate.

O altă problemă care poate să apară când achiziționezi produse online este atunci când din diverse motive, nu mai dorești produsul pe care l-ai comandat. Trebuie să știi că la Edenboutique oferă schimbul și returul gratuite.

Dacă vrei să faci cadou produsul pe care îl cumperi ar trebui să știi că primești ambalaj de cadou gratuit premiun la orice bijuterie achiziționată.

Sunt destule avantaje pe care le propun cei de la Edenboutique atunci când cumperi de la ei, deci cred că merită să arunci o privire și pe oferta lor.

De unde cumpar bijuterii din argint?

Așa cum am început acest articol, îl și închei: dacă nu știi de unde să cumperi bijuterii de calitate din argint, sau pur și simplu cauți un loc nou pentru următoarea achiziție, www.edenboutique.ro. este cu siguranță un loc de unde merită să cumperi. Nu uita nici de Codul de reducere de minus 5% Extra pe care îl poți folosi inlcusiv la produsele reduse.

Magazinul îți oferă o posibilitate foarte bună de a oferi cumparaturilor tale, pe lângă satisfacția morală, și o mică satisfacție financiară oferind acest cod de reducere. Spor la cumpărături!

Sursa foto: Photo by cottonbro from Pexels