Cod reducere ePantofi aplicatie

*1. Obiectul Promoției este constituit de posibilitatea beneficierii Participantului la Promoție, în condițiile stabilite în Condițiile Promoției, de Promoția care include pe Perioada Desfășurării Promoției, oferirea unei reduceri care micșorează Prețul Produselor nereduse cu 10% (”Obiectul promoției”). 2. Valoarea Produselor achiziționate, care oferă dreptul la o reducere de 10%, este în valoare de minimum 220 lei brut, ceea ce înseamnă că Participantul la Promoție va primi o reducere care reduce prețul produselor achiziționate cu 10% dacă achiziționează Produse care fac parte din Promoție în aplicația mobilă Epantofi pentru o sumă minimă de 220 lei brut.

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești Cod reducere ePantofi aplicatie -10% Extra. De asemenea, vei găsi și promoțiile și reducerile existente în magazinul online, actulizate periodic.

Codul de reducere se poate aplica doar in aplicatia ePantofi.

Despre magazin

Epantofi.ro este un magazin online specializat în vânzarea de încălțăminte. Mai mult decât atât, e-pantofi.ro reprezintă exemplu relevant de devotament și angajament etic și moral față de cumpărător.

Produsele vândute în magazin sunt de o calitate deosebită, iar gama de mărci și branduri pe care le comercializează magazinul este foarte variată.

Echipa ePantofi.ro depune maxim efort pentru a satisfacea nevoia cumpărătorului și necesitatea lui de a procura un produs exclusiv și calitativ.

Având o experiență impunătoare (de peste 20 ani), magazinul deja și-a creat o linie de brand-uri stabilă, pe care regulat o actualizează cu branduri noi. Astfel, dacă demult ți-ai dorit o pereche de pantofi noi-nouti, stilați și calitativi, se pare că a venit momentul potrivit.

Gama de produse pe care o are în vânzare magazinul într-adevăr este impunătoare. Aici găsești încălțăminte pentru maturi, precum saboți și sandale, pantofi, încălțăminte sport, cizme și altele. Această categorie de produse este reprezentată de brandurile renumite:

 • Lasocki, Tommy Hilfiger, Gino Rossi, Geox, New Balance, Clarks, Adidas, Guess.

Apoi urmează încălțămintea pentru copii (încălțăminte pentru ocazii speciale, încălțăminte cu șiret, pantofi, saboți și sandale) – reprezentată de branduri de top, precum:

 • Bartek
 • Primigi
 • Ddidas
 • Geo Superfit
 • Mrugała.

Pe lângă aceasta, magazinul are în vânzare și o linie de încălțăminte sport, printre care se regăsesc renumitele branduri, precum:

 • Adidas
 • New Balance
 • Reebok
 • Converse
 • Under Armour

Chiar dacă specializarea de bază a magazinului o reprezintă încălțămintea, magazinul mai are în vânzare accesorii:

 • accesorii pentru încălțăminte, ceasuri, articole din piele, textile
 • și poșete: genți de  seară,saci, cufere, plicuri, poșete clasice, coșuri, ghiozdane, serviete, genți pentru nuntă, genți tinerești

La ce poti să folosești cod reducere ePantofi aplicatie?

Cupoane reduceri și coduri reduceri e-pantofi.ro îți oferă totul de ce ai avea nevoie în lumea shoppingului online.

Datorită experienței îndelungate de lucru, echipa e-pantofi deja are un întreg arsenal de metode de economisire, pe care le împărtășește generos cu cumpărătorii săi.

Reducerile oferite aici sunt reale și chiar îți permit să economisești, atribuind cumpărăturii tale nu doar o satisfacție morală, dar și una financiară destul de pronunțată!

Poți fi sigur că orice cupon, cod și voucher de pe site-ul ePantofi este absolut real, iar reducerea pe care o oferă este destul de considerabilă.

De obicei, magazinul oferă reduceri de sezon, incluzând în ofertele promoționale produse din toate categorii: încălțăminte pentru bărbați și femei, încălțăminte pentru copii, accesorii, încălțăminte sport și poșete.

Astfel, poți folosi cupoanele, codurile de reducere și voucherele pentru a achiziționa produse din orice categorii pe durata ofertelor promoționale.

La fel magazinul oferă și  reduceri de weekend,de noapte, vouchere pentru clienți fideli. Iar dacă te abonezi la newsletter, primești cadou 40  lei – bani pe care îi poți folosi pentru a-ți face cumpărăturile!

Codurile de reducere ePantofi in aplicatie se pot folosi și la mărci de top

În oferă sunt incluse și brandurile de top comercializate de către magazin.

Magazinul oferă posibilitatea exclusivă de achiziționa lucruri de brand din lista celor 456 branduri de top disponibile pe site-ul magazinului.

Dacă ai nevoie de încălțăminte sau accesorii, aici la sigur poți să găsești ceea ce ți se potrivește cel  mai bine.

Cu alte cuvinte, ai ocazia exclusivă de a cumpără la un preț scăzut produse calitative, unice, 100% originale, și cel mai important, produse de mărci de top.

Poți folosi cod reducere ePantofi cod aplicatie pentru a achiziționa produsele dorite

Magazinul are reduceri de preț sau oferte la produsele comercializate în mod regulat. Pe langă toate acestea sau, poți să folosești un cod reducere ePantofi cod promotional ePantofi, pe care îl găsești pe www.couponiada.ro, pentru a te bucura și mai mult de ofertele magazinului. Sună bine, nu?  Spor la cumpărărturi!

Magazinul îți oferă o posibilitate foarte bună de a oferi cumparaturilor tale, pe lângă satisfacția morală, și o mică satisfacție financiară.

De ce să cumperi de la ePantofi?

Cumpărăturile pe www.ePantofi.ro reprezintă o serie de avantaje.

De exemplu, dacă achiți în avans și ai o comandă mai mare de 99 lei, e-pantofi îți livrează comanda gratuit.

La fel, dacă cumperi online în magazinul e-pantofi.ro, ai la dispoziție 30 de zile pentru a returna articolele, iar magazinul nu o să-ți acorde nici o întrebare.

Îți rămâne doar să te bucuri de plăcerea cumpărăturilor și să alegi ceea ce îți place din acele 456 branduri ale magazinului!

Ah da, nu uita de avantajul cel mai mare – REDUCERI, REDUCERI! Magazinul foarte des are oferte promoționale de care poate beneficia oricine, inclusiv și tu!

Ție îți rămâne doar să cauți produsul sau accesorilul de care ai nevoie,  pentru că de actualizat cod reducere ePantofi aplicatie, precum și promoțiile existente în magazinul online, ne ocupăm noi.

Este un magazin online specializat în vânzarea de încălțăminte.

Informații utile despre ePantofi

ePantofi aplicație

Magazinul ePantofi pune la dispoziția clienților aplicația ePantofi – magazin online cu pantofi pe care o poți descărca de pe Google Play sau App Store.

Am utilizat aplicația celor de la ePantofi, și putem spune că este foarte ușor de utilizat. Practic, din punctul nostru de vedere, interfața aplicației este foarte apropiata ca mod e utilizate ca site-ul magazinului online.

Așa că dacă ai navigat macar o dată pe site-ul celor de la ePantofi, nu va fi nicio problemă să utilizezi aplicația lor. Avantajul major fiind că poți să-ți comanzi perechea de încălțăminte sau accesoriul dorit de oriunde.

Gama de produse din aplicația ePantofi este acceasi?

Da, gama de produse pe care le poți găsi în aplicația ePantofi este aceeași cu cea pe care o găsești în magazinul online. Practic, poți să legi din peste 80.000 de modele de la peste 456 mărci populare pe care le propune ePantofi.

În același timp o să fii mereu la curent cu ultimile noutăți și tendințe în materie de modă.

Care sunt avantajele aplicației ePantofi?
 • vei fi printre primii care află despre cele mai recente colecții și despre cele mai bune promoții;
 • vei găsi cu ușurință modelele de vis de încălțăminte, genți și accesorii datorită filtrelor funcționale și a unui scaner de coduri de bare;
 • poți cumpăra și plăti rapid online;
 • monitorizezi starea livrării și poți urmări comanda;
 • poți crea liste cu produsele preferate.
Cod reducere ePantofi cod promotional ePantofi aplicatie?

Dacă ai vreun dubiu legat de faptul dacă aplicația îți permite să folosești coduri de reducere, răspunsul este foarte simplu: DA!. Așa cum spuneam mai sus, interfața aplicației este foarte asemănătoare cu site-ul online. Prin urmare, există opțiunea de a adăuga cod reducere ePantofi cod promotional ePantofi în aplicatie.

Retur ePantofi 

Politica de retur a magazinului ePantofi este în favoarea clientului. Astfel, față de cele 14 zile calendaristice care sunt prevăzute de lege, tu ai la dispoziție 30 de zile pentru retur pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt model. Bun argument, nu? 🙂

Totuși trebuie să ai în vedere câteva mici detalii, astfel încât procesul de retur la ePantofi să se desfășoare ușor:

 • nu preiau coletele trimise cu ramburs;
 • după ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii;
 • întreaga procedură de returnare produs/ bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.
Adresa de retur ePantofi

GLS ARAD (pentru epantofi.ro – retur Polonia)
str. Garii, nr 63 A,
comuna Vladimirescu,
județul Arad
cod poștal 317405, România

Cod reducere ePantofi cod promotional ePantofi în caz de retur

Este de la sine înțeles că în cazul în care returnezi comanda plasată pe site-ul ePantofi, pentru care ai utilizat un cod reducere cod promotional ePantofi, valoarea codului aplicat nu se restituie. De ce? Este foarte simplu: tu ai plătit mai puțin pentru comanda ta, cu valoarea codului de reducere sau codului promotional.

Prin urmare, valoare codului nu este o sumă pe care tu ai plătit-o ci un beneficiu pe care cei de la ePantofi ți l-au oferit pentru ca tu să te bucuri și de o mică satisfacție financiară pentru cumpărăturile tale, pe lângă cea morală.

Întrebări frecvente despre cod reducere ePantofi aplicatie

La ce produse pot folosi cod reducere ePantofi aplicatie?

Cupoanele de reducere sau codurile de reducere îți oferă posibilitatea să economisești un procent din valoarea unui produs sau a unor produse pe care dorești să le achiziționezi.

De regulă, aceste cupoane sau coduri se pot aplica fie la produsele cu preț întreg fie la produsele care au deja o reducere aplicată

Pentru a știi exact la ce produse se aplică aceste cupoane sau coduri de reducere, trebuie să citești termenii și condițiile codului sau cuponului pe care le găsești pe pagina magazinului, sau în descrierea cuponului sau codului.

Cât de mult pot să econimisesc utilizând un cod reducere ePantofi in aplicatie?

În funcție de perioadă sau de tipul de cupon valabil emis de cître magazin, reducerea pe care poți să o obții variazî între 5% până la 20%, sau chiar mai mult de atât.

Codul de reducere de la ePantofi nu funcționează in aplicatie. Care este motivul?

Sunt mai multe motive pentru care un cod utilizat nu funcționează.

Enumerăm câteva din cele mai dese motive:

 1. codul nu mai este activ;
 2. codul de reducere nu este valid pentru aplicatie;
 3. nu sunt îndeplinite termenii și condițiile de utilizare a cuponului (ex. valoare coșului de cumpărături trebuie să aibă o anumită valoare, codul se poate aplica doar produselor cu preț întreg, etc.) De aceea, pentru fiecare cod sau cupon utilizat trebuie să citiți termenii și condițiile magazinului.
 4.  codul sau cuponul a fost copiat greșit
Cum utilizezi codul de reducere ePantofi in aplicatie?
 1. adaugă în coș produsele dorite;
 2. introdu codul sau cuponul de reducere în câmpul corespunzator;
 3. după introducerea codului corect, valoarea comenzii va scădea aferent reducerii aplicate.

Cod reducere Cod promoțional Epantofi

ePantofi oferă doar posibilitatea de a utiliza cupoane sau coduri de reducere pentru a economisi?

Nu. De obicei magazinul oferă reduceri sau promoții fie de sezon, fie prin campanii specifice incluzând în ofertele sale reduceri de preț la toate categorii de produse pe care le comercializează.

Astfel, poți folosi fie cupoane sau coduri de reducere pentru a achiziționa produsele dorite fie te poți bucura de promoțiile sau reducerile pe care le comunică magazinul.

Epantofi se regaseste pe lista magazinelor participante de Black Friday?

Da. Epantofi este unul dintre magazinele care participa la campania de Black Friday.

Cat de mari sunt reducerile ePantofi cu ocazia Black Friday?

In general reduceri de Black Friday sunt de minumim 70%, dar in fiecare an acestea pot sa varieze. De aceea, ar trebui sa verifici lista magazinelor participante de Black Friday, precum si valoarea reducerilor aplicate, lista magazinelor participante de Black Friday in Romania.

Epantofi are un program de loialitate?

Nu. Dar cei de la ePantofi oferă tuturor persoanelor care se înregistrează la newsletterul magazinului un cod reducere cod promotional ePantofi în valoare de 40 lei care este valabil pentru achiziționarea produselor din colecțiile noi, care nu sunt la reducere, în valoare de minimum 399 lei, nu se aplică mărci Ryłko.

De asemenea, primești informații despre noutăți și promoții.

De ce sa cumperi de la ePantofi?
 • transport gratuit la comenzi mai mari de 99 lei;
 • ambalaj gratuit;
 • peste 456 de branduri;
 • retur gratuit 30 de zile.

Magazinul online are o politică de retur în favoarea clientului. Astfel tu ai la dispoziție 30 de zile pentru retur pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt model. Bun argument, nu? 🙂