Black Friday Romania

Black Friday Romania 2023 | Oferte si Vouchere

Black Friday Romania - descoperă cele mai atractive reduceri sau coduri de reducere pentru campania de Black Friday Romania. Am creat special această pagină pentru ca tu să afli despre cele mai bune oferte și cele mai populare coduri de reducere ale campaniei.

Lista este dinamica si o vom actualiza in fiecare zi cu ofertele noi care apar pentru aceasta campanie
Top Oferte Black Friday
Modă
Casă și grădină
Electronice și electrocasnice
Frumusețe
Sport si timp liber
Bijuterii
Cărți Filme și Muzică
Cadouri și flori
Ceasuri
Farmaceutice
Mama si Copilul
Pentru animale
Sănătate și îngrijire personală
Transport gratuit
Articole copii și jucării
Auto-Moto

Top Reduceri și Cupoane Luna Noiembrie | Black Fiday Romania 2023

Black Friday Romania

Am creat special această pagină pentru ca tu să afli despre cele mai bune oferte și cele mai populare coduri de reducere pentru campania de Black Friday Romania. De asemenea, vei gasi si cele mai atractive promotii ale campaniei de Black Friday. Poti sa vezi si toate categoriile de produse pe care le avem pe Couponiada.ro. Iti las un link catre Wikipedia, unde poti sa citesti toate informatiile despre Black Friday, aici. Totusi, iti descriu in pasajele de mai jos o scurta presentare a acestei sarbatori.

Utilizând platforma Couponiada, poți să găsești cele mai importante reduceri cu ocazia Black Friday 2023 in Romania. De asemenea, vei putea descoperii cele mai importante magazine care participa la acest eveniment mult asteptat.

Cand este Black Friday Romania 2023?

Black Friday 2023 România se organizează în data de 10 noiembrie 2023. Dar, conform tradiției americane, Black Friday este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 24 noiembrie 2023. Totusi, exista posibilitatea ca si anul acesta sa se pastreze trendul de anii trecuti si sa avem 2 perioada de oferte in luna noiembrie.

Ce este Black Friday?

Asa cum apare pe Wikipedia: Black Friday (din engleză Vinerea Neagră) este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Termenul «Black Friday» a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat blocaje grele de trafic vineri, după Ziua Recunoștinței. Interpretarea modernă a acestui termen în limba engleză este mai pozitivă – este asociată cu idiomul «în negru» (adică «echilibrul pozitiv», spre deosebire de «în roșu»), ceea ce înseamnă că mulți vânzători «vor fi în creștere» în această zi.”

Black Friday cifre de pe Wikipedia

“Vânzările din 12 noiembrie 2021 sunt peste cele din 2020 ale aceleiași zile, având o creștere de 5,2% a numărului de vânzări și o valoare a acestora cu 14,1% mai mare față de 2020. Din ofertele eMAG și ale celor 8300 de selleri din marketplace-ul lor, clienții au comandat în acest an peste 2.2 milioane de produse din toate categoriile, în creștere cu aproape 27% comparativ cu anul anterior, valoarea comenzilor a urcat cu 24 de milioane de lei față de anul 2020, până la 609 milioane de lei.”

Blog
newsletter

Obține coduri noi pentru magazinele preferate direct pe email

prin trimiterea adresei de email sunteti de acord cu termenii si coditiile site-ului