Sportisimo reduceri de până la – 50% la echipament Outdoor și Camping, în cadrul acestei campanii poți să găsești corturi, saci de dormit sau rucsacuri cu reduceri de până la -50%.

Copiați codul și introduceți-l în coșul de cumpărături

Toate codurile promoționale, codurile de reducere și promoțiile oferite de Sportisimo, aici.

Despre magazin

Sportisimo este cel mare retailer de articole sportive din Cehia, care vine în întâmpinarea iubitorilor de sport cu o gamă largă de produse de la branduri de top la prețuri foarte bune.

În prezent magazinul îți desfășoară activitatea și în: România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Bulgaria.

Vizitând magazinul online poți să găsești cel mai variată ofertă pentru articolele sport: articole de îmbrăcăminte, articole de încălțăminte și accesorii.

De asemenea, indiferent de sportul pe care în practicați, magazinul are soluția echiamentului potrivit: fotbal, alergare, fitness și yoga, role și accesorii, ciclism, turism, schi, tenis, hochei și multe altele. Intră singur și convinge-te!

Printre brandurile pe care magazinul le propune amintim: Nike, adidas, Umbro, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Hally Hanson, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Loap, Etape și altele.

Sportisimo reduceri de până la – 55% la echipament Outdoor și Camping, nu este singura reducere pe care magazinul online o are în mod regulat. Ție îți rămâne doar să cauți articolul sportiv potrivit nevoilor tale, pentru că de actualizat Cupoane de Reducere și Vouchere de Reducere de la Sportisimo și promoțiile existente în magazinul online, ne ocupăm noi.