Reducere până la 70% Vivre cu ocazia Welcome Spring, începe marți, 7 aprilie, pe Vivre.ro! Oferta se aplica la RRP-ul produselor selectate si este valabila pana pe 14.04.2020, 17:59.

Despre magazin

Cunoaștem că succesele tale depind în mare parte de mediul în care trăiești și cât de confortabil este acesta. De aceea, la Vivre găsești doza de inspirație de care ai nevoie pentru a te simți bine și a-ți construi un mediu de viață confortabil. Echipa Vivre este pasionată de lucruri frumoase și tinde să împartă această pasiune cu clienții săi, impresionandu-i de fiecare dată prin calitatea superioară al produselor și abordările nestandarte!

Din 2012 Vivre te ajută să-ți amenajezi frumos și convenabil spațiul în care zilnic îți petreci timpul. Astfel, poți să crezi, că într-o oarecare măsură, își aduc aportul la confortul tău zilnic! 🙂

Lista de branduri a magazinului este foarte lungă, atât de lungă, încât la sigur că nu ar încăpea în acest articol. Acele 1000 de branduri din patrimoniul Vivre îți garantează libertatea de alegere, plus la aceasta, poți să fii sigur că produsul ales aici este 100% unic, original și calitativ. Și…da, suntem siguri că la noi o să găsești ceea ce se potrivește ideal design-ului tău!

Ce produse comercializează cei de la Vivre?

Este important să cunoști: Vivre nu doar vinde mobilier, decorațiuni și textile – Vivre îți crează confortul!

Magazinul oferă o varietate de produse de:

 • mobilier (canapele, coltare, fotolii, scaune, sezlonguri pentru living, paturi, taburete și pufuri, banchete, mese de depozitare, mobilier de grădină, mobilier și depozitare pentru copii);
 • decor (de perete, la fereastră, de masă, decor Lobby și Living, decor de grădină;
 • bucătărie (produse pentru servirea mesei, pregătirea mesei, textile de bucătărie, depozitare bucătărie, altele);
 • lenjerii de pat (cuverturi și pături, lenjerii și accesorii pentru copii, altele) ;
 • corpuri de iluminat ( de tavan și de perete, de masă și de podea, de exterior, altele);
 • covoare (Covoare mari, covorașe, covoare pentru copii);
 • baie și organizare (textile pentru îngrijirea casei, accesorii pentru baie, și altele) ;
 • lifestyle (modă, îngrijire personală, outdoor and travel, kids lifestyle, și allele.

Toate aceste produse sunt îmbinate cu în peste 1000 branduri, precum  Baroni Home, Belssia, Bizzotto, Boho Chic Paris, Classic Living, Corinne Cobson Home, Cosmopolitan Design, Interieurs 86, Ixia, L’Officiel Interiors, Last Deco, Milano, Z10 Design.

Într-adevăr, gama de produsă a magazinului este foarte variată. Îți spunem chiar mai multe – la fel de variată de obicei este și gama de oferte promoționale a magazinului. Deseori Vivre oferă reduceri la anumite tipuri de produse. Astfel, poți să obții aceste reduceri folosind coduri reduceri sau cupoane reduceri.

La care produse Vivre găsești reduceri?

Ne grăbim să te bucurăm, astfel de produse sunt foarte multe. Foarte des Vivre oferă cumpărătorilor săi reduceri în cadrul ofertelor promoționale “Marile reduceri”. În aceste oferte promoționale foarte des nimeresc o sumedenie de produse sau chiar categorii întregi de produse. Chiar acum, spre exemplu pe Vivre poți să găsești oferte promoționale pentru:

 • amenajarea grădinii;
 • canapele;
 • covoare;
 • totul pentru gătit;
 • lenjerii de pat sub 149 lei;
 • amenajarea gradinii;
 • corpuri de iluminat.

Astfel de promoții sunt postate periodic pe site-ul Vivre pentru a face confortul mai accesibil!

Cupoanele și voucherele de reducere se pot folosi la mărci de top

Cupoane reduceri, coduri reduceri și vouchere pot fi folosite și când cumperi mărci de top. Da, este exact așa.

Ca să te convingem definitiv, îți spunem că ofertele promoționale Vivre se extind și asupra brandurilor de top. Chiar acum poți găsi la reducere produse marca Baroni Home, Belssia, Bizzotto, Boho Chic Paris, Clasing Living, Corinne Cobson Home, Cosmopolitan Design, Interieurs 86, Ixia, L’Officiel Interiors, Last Deco, Milano, Z10 Design.

De ce să cumperi de la Vivre?

În primul rând, dacă faci cumpărături mai mari de 250 lei, Vivre îți face livrarea gratuit. Astfel Vivre îți oferă încă o ocazie să economisești. Un alt avantaj Vivre – poți face retur la produs în decurs de 30 zile.

Site-ul Vivre se actualizează permanent, zilnic aici apar colecții noi, respectiv, destul de des apar și oferte promoționale. Pe lângă aceasta, la Vivre ai posibilitatea să-ți achiți cumpărăturile în rate!

În plus, magazinul are aplicație mobilă – ceea ce este foarte comod atunci când faci cumpărături de pe telefonul tău!

Pe lângă oferta de reducere până la 70% Vivre, poți să vezi toate cupoanele și codurile de reducere oferite de Vivre, aici.