Reducere Cărturești -20% la raftul cu produse MadeinRO se aplică la o selecție specială de cărți semnate de autori români, carnete sau seturi de caligrafie fabricate în România și delicatese pregătite de producători locali: miere, gemuri, dulceață, vinuri și siropuri, cu reduceri de până la 20%, în perioada 6-15 aprilie.

Cărturești.ro. încurajează să sprijini de acasă creativitatea autohtonă și antreprenoriatul local: citește un autor român, fă cadou un carnet pentru work from home, gătește în familie un desert sănătos! Ai mai jos o mulțime de idei bune de încercat.

Despre magazin

Carturesti.ro este librăria care îți livrează istoriile preferate și te ademenește să te scufunzi în lumea nemărginită a literaturii.

Ce produse comercializează cei de la Cărturești?

Primul lucru de la care o să rămâi plăcut impresionat constă în faptul că deși Cărturești este o librărie, aici găsești o gamă de produse extinse, în care se regăsesc o groază de articole interesante.

Aici poți să găsești cărți (inclusiv străine), muzică, articole home & deco, gourmet și vin, film, papetarie, ceai & accesorii, haine și accesorii, board games, jocuri și jucării, playground, cosmetice

La ce produse poți folosi cupoane reduceri, coduri reduceri și vouchere?

Carturești foarte des își bucură cumpărătorii cu oferte promoționale. În ofertele promoționale de obicei sunt incluse articole din diverse categorii.

Ca să înțelegi dimensiunea și diversitatea ofertelor promoționale Cărturești, îți comunicăm că chiar acum poți achiziționa la un preț convenabil articole, profitând de una din următoarele oferte promoționale: comics & manga până la ultima bucată, precomenzi, agende de film cu -30% până la ultima bucată, moleskine cu până la -70%, agende și calendare 2020 cu până la -50%, epica în stoc -20%, întreaga ofertă curtea veche, timp de 2 săptămâni, cu -20%, scoate la lumină latura artistică, săptămâna psi în cuplu și familie, titluri tematice cu -25%.

Cupoane reduceri, coduri reduceri și vouchere poți folosi pentru a achiziționa și mărci de top.

La Cărturești poți cumpăra articole la preț convenabil și articole de brand, sau din edituri de top (dacă vorbim despre cărți). Chiar acum, spre exemplu, magazinul are promoție în cadrul căreia poți să cumperi orice carte din editura Epica, profitând de reduceri până la 50%!

De ce să cumperi de la Cărturești?

În primul rând, la Cărturești te bucuri de o gamă foarte largă de produse,iar politica de retur orientată spre client îți oferă siguranță în cumpărăturile pe cere le faci aici!

Poți să vezi toate cupoanele și codurile de reducere oferite de Cărturești, aici.