PetMart transport gratuit la comenzi mai mari de 99 lei, se aplică tuturor comenzilor, cu urmăoarele condiții:

  • comenzi între 99 – 200 RON (în limita a 16 kg)
  • comenzi între 200 – 400 RON (în limita a 32 kg)
  • comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.

Această ofertă se va deschide într-o fereastră nouă a magazinului. Nu aveți nevoie de niciun cod pentru a te bucura de această reducere.

Toate cupoanele și codurile de reducere oferite de PetMart, aici.

Despre Magazin

PetMart este un pet shop online care vine în întâmpinarea iubitorilor de animale cu o gamă largă de produse la prețuri foarte bune.

Vizitând magazinul online poți să găsești hrană, accesorii dar și produse de farmacie și igienă pentru animalul tău. Produsele comercializate sunt pentru: câini, pisici, păsări, reptile, pești, rozătoare, animale de fermă,

Printre brandurile pe care magazinul le propune amintim: Brit, Bayer, AquaEl, Advance, Bosch, Farmina, Royal Canin, Romvac, Purina, PetKult, Hills și multe altele.

Ție îți rămâne doar să cauți produsul sau hrana pentru animalul tău de companie, pentru că de actualizat cod discount, cupoane reducere de și promoțiile existente la PetMart, ne ocupăm noi