Ochelari protectie calculator 15% reducere Gunnar se aplică la toate produsele din această categorie.

Această ofertă se va deschide într-o fereastră nouă a magazinului, unde o puteți folosi. Nu aveți nevoie de niciun cod pentru a te bucura de această reducere.

Ochelari protectie calculator 15% reducere Gunnar nu este singura promoție pe care magazinul o oferă periodic. Pentru mai multe detalii cu privire la toate cupoanele și codurile de reducere oferite de Gunnar, aici.

Despre magazin

GUNNAR ofera o gama de ochelari pentru computer ce protejeaza si imbunatatesc vederea, ameliorand toate problemele asociate cu oboseala oculara.

GUNNAR a creat o lentila dintr-un material inovator ce elimină distorsiunile, este foarte ușor și ergonomic, calități greu de găsit la lentilele realizate din materiale de calitate inferioara.

Lentilele GUNNARS conferă claritate prin reducerea oboselii muschilor oculari si incadreaza fata utilizatorului in asa fel incat este diminuata problema uscaciunii ochilor.

In plus, culoarea si filtrele aplicate lentilei blocheaza lumina albastra artificiala, razele UV și atenueaza efectul de reflexie, protejand vederea.

Rezultatul – claritate si performanța ce raspund nevoilor generatiei digitale. Pentru persoanele care poartă ochelari de vedere, există varianta ochelarilor Rx realizați pe comandă pe bază de rețetă.