Obține un cod reducere Prestige Home in valoare de 30 de lei!

Ne petrecem o treime din viață în pat, la care trebuie să punem la socoteală și timpul petrecut relaxându-ne pe canapea. Pe măsură ce conștientizăm cât de mult folosim aceste piese de mobilier, devine tot mai evident cât de importantă este alegerea unui pat și al unei canapele de calitate. Un site către care te îndrum cu încredere este Prestige Home, unde acum te poți bucura și de un discount de 30% folosind cod reducere Prestige Home!

Cod Reducere Prestige Home

Cine sunt Prestige Home?

Prestige Home este un magazin online axat pe produse pentru casă și living, în spatele căruia se află o companie cu tradiție, înființată în 2002. Prestige Home are în prezent peste 200 de angajați care contribuie la fabricarea produselor în România, în Balotești, jud. Ilfov.

Produsele comercializate de Prestige Home includ canapele și colțare, saltele și topere, paturi și perne. Toate aceste categorii de produse, mai puțin pernele, beneficiază de reducerea de 30 de lei oferită pe Couponiada.

De ce să faci cumpărături pe site-ul Prestige Home

Dacă preferi să achiziționezi produse fabricate în România, Prestige Home este alegerea potrivită pentru tine, mai ales că acest magazin online oferă și alte avantaje semnificative:

  • posibilitatea de a cumpăra produsele în rate, prin TBI Pay, pe lângă modalitățile clasice (plata online, transfer bancar și plata la livrare);
  • comenzile de mobilă sunt livrate de echipa magazinului la adresă, clienții putând opta și pentru servicii de montaj;
  • posibilitatea de a-ți completa coșul de cumpărături și cu alte categorii de mobilier, cum ar fi biblioteci și rafturi, birouri, comode TV, măsuțe, noptiere și mobilier hol.

Cum să obții o reducere de 30 de lei pe site-ul Prestige Home

Achizițiile de mobilă presupun costuri destul de mari, așa că și cea mai mică reducere contează. Cei care urmăresc cu atenție site-ul Couponiada au posibilitatea de a beneficia de un discount de 30 de lei utilizând cod reducere Prestige Home. Iată cum trebuie să procedezi:

  • accesează pagina Couponiada unde se află cod de reducere Prestige Home;
  • citește condițiile de utilizare a codului – în acest caz, poți obține reducere la oricare produs din următoarele categorii: Canapele și Colțare, Saltele și Toppere, Paturi. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte;
  • vizualizează codul apăsând pe butonul „Vezi codul”. Mai departe, pur și simplu apasă pe codul afișat pentru a-l copia;
  • mergi pe site-ul Prestige Home și adaugă în coș produsele dorite. Apasă pe butonul de check-out pentru a începe procesul de plasare a comenzii și adaugă cod reducere Prestige Home în căsuța dedicată. Prețul vechi va fi tăiat și înlocuit cu noul preț, cu reducere. Reducerea se scade din prețul produselor, nu și din taxa de transport, indiferent de valoarea comenzii. De asemenea, trebuie să îți mai menționez că această reducere de 30 de lei se aplică și dacă optezi să ți se expedieze produsele acasă, și dacă alegi să ridici comanda din showroom-ul Prestige Home din Balotești.

Cum îți planifici schimbarea mobilei în casă

Planificarea schimbării mobilei în casă poate fi un proces complex, care implică mai mulți pași. Iată un un scurt ghid neavizat dar care te poate ajuta cu o idee generala legata de acest proces.

Schimbarea mobilei în casă poate aduce o nouă viață spațiului tău și poate îmbunătăți funcționalitatea și aspectul locuinței tale. Pentru a face acest proces mai eficient și mai plăcut, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

Evaluarea necesităților și a bugetului

Primul pas în planificarea schimbării mobilei în casă este să evaluezi necesitățile tale și să stabilești un buget. Gândește-te la ce tipuri de mobilă ai nevoie și în ce camere dorești să faci schimbări. Poți face o listă cu prioritățile tale și să stabilești un buget realist pentru fiecare cameră sau proiect.

Cercetarea și inspirația

Următorul pas este să începi să cauți inspirație.

  • poți face asta prin vizita magazinelor de mobilă pentru a vedea ultimele tendințe și modele;
  • căutarea online a ideilor și a inspirației pe site-uri web, precum Pinterest;
  • consultarea revistelor de design interior sau a blogurilor specializate în amenajarea interioară;

Măsurători și planificare spațială

Pentru a te asigura că noua mobilă se va potrivi în spațiul tău, trebuie să iei măsurători precise. Măsoară dimensiunile camerelor și ale locurilor unde dorești să plasezi mobilă nouă. Folosește un plan sau o schiță pentru a vizualiza cum se va potrivi mobilă în spațiu.

Stil și paleta de culori

Alege un stil care se potrivește cu preferințele tale și cu designul general al casei tale. Decide o paletă de culori pentru fiecare cameră în parte. Acest lucru te va ajuta să alegi mobilă și accesorii care se potrivesc întregului decor.

Cumpărarea mobilei

După ce ai făcut cercetarea și ai stabilit un buget, poți începe să cauți și să achiziționezi mobilă. Poți alege să cumperi mobilă nouă sau să restaurezi și să recondiționezi mobilă veche, dacă acest lucru se potrivește stilului tău.

Livrarea și aranjarea mobilei

După ce ai achiziționat mobilă, asigură-te că ai planificat livrarea și instalarea corespunzătoare. Poți face acest lucru singur sau poți apela la servicii profesionale pentru a te asigura că totul este făcut corect.

Accesorii și decorare

Nu uita să adaugi accesorii și elemente de decor pentru a-ți personaliza spațiul. Aceste detalii mici pot face o mare diferență în aspectul final al camerei.

Evaluarea finală

După ce ai completat schimbările de mobilă, evaluează rezultatul final și asigură-te că acesta corespunde așteptărilor tale și funcționalității dorite.

Schimbarea mobilei în casă poate fi o experiență plină de satisfacții, dar necesită planificare și atenție la detalii. Cu acești pași în minte, vei putea să-ți transformi casa într-un spațiu mai funcțional și mai estetic într-un mod organizat și eficient.

Cod Reducere Prestige Home

Obține o reducere de 30 de lei la Prestige Home pentru mobila preferata!

Ne petrecem o treime din viață în pat, la care trebuie să punem la socoteală și timpul petrecut relaxându-ne pe canapea. Pe măsură ce conștientizăm cât de mult folosim aceste piese de mobilier, devine tot mai evident cât de importantă este alegerea unui pat și al unei canapele de calitate.

Un site către care te îndrum cu încredere este Prestige Home, unde acum te poți bucura și de un discount de 30% folosind cod reducere Prestige Home!

Cod Reducere Prestige Home categorii la care se aplica

*Cupon de reducere de 30 lei pentru oricare produs din urmatoarele categorii: Canapele si Coltare, Saltele si Toppere, Paturi. Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte. Se aplica produselor selectate, in limita stocului disponibil.


Imagini cu titlu de prezentare
Imagine by Max Rahubovskiy aici.
Imagine by Pixabay aici.