Cod reducere About You -15% extra la colectiile noi, această promoție este valabilă până pe data de 23.08.2020 (ora 23:59).

În cadrul promoției oferim reduceri de 15%, cu codul SALE15. Unele articole pot fi excluse de la promoție. Codul voucher nu poate fi transmis și poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe ABOUT YOU. Reducerea va fi dedusă automat în ultimul pas al comenzii.

Sub metodele de plată, dați clic pe “Aplicare cod voucher”, introduceți codul voucher în câmpul “Cod voucher” și apăsați butonul “Aplicare” înainte de încheierea comenzii. Voucherul este dedus automat din valoarea comenzii și expiră odată ce comanda este returnată în totalitate.

Codul voucher nu este valabil pentru cosmetice și articole de îngrijire și pentru următoarele mărci: Boss, Boss orange, Burberry, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Michael Kors, Oakley, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. În cazul returnării comenzii, valoarea voucherului expiră.

Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte promoții. Nu există dreptul de a cere plata totală sau parțială a contravalorii cuponului.

Copiați codul și introduceți-l în coșul de cumpărături

Poți să vezi toate cupoanele și codurile de reducere oferite de About You, aici.