About You Extra reduceri de până la -30% articole de plajă, se aplică produselor din categoriile: costume de baie, costume de baie întregi, Tankinis, Modă de vară, Șorturi de baie.

Această promoție fiind valabilă până pe data de 14.06.2020 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie

Această ofertă se va deschide într-o fereastră nouă a magazinului. Nu aveți nevoie de niciun cod pentru a vă bucura de această reducere.

Toate cupoanele și codurile de reducere oferite de About You, aici.

Despre About You

About You oferă cumpărătorilor să un stil modern, unic și exigent. Astfel, dacă cumperi de aici, devii sigur de sine, pozitiv și inspirat de brandurile de top din toată lumea.

Datorită gamei variate de produse, magazinul este capabil să vină cu soluții potrivite pentru tine, indiferent de scopul sau necesitatea pentru care cauți o ținută. Aici găsești haine de diferit stil, care poți să le îmbraci cu cele mai diverse ocazii

Pe lângă haine, la About You găsești și cele mai potrivite și comode modele de încălțăminte. Poți fi sigur că încălțămintea pe care o vei cumpăra aici se va potrivit ideal pentru piciorul tău, indiferent de mărimea pe care o ai.

Ce produse comercializează cei de la About You?

About you comercializează produse de modă pentru bărbați și femei. Sortimentul de produse pentru femei constă din: jeans, costume de baie, rochii roșii, rochii de vară, costume de baie tankini, tricouri de bumbac albe,  geci de piele, sacouri, pantaloni albi, blugi Diesel, haine pentru gravide, botine din piele, haine de mărimi mari.

La fel de variată este gama de produse de modă pentru bărbați, aici găsești: cămăși, tricouri, geci de bărbați, costume și sacouri, ceasuri, pantofi bărbați, pantofi eleganti, mocasini bărbați, genți bărbați      blugi de bărbați, pantaloni scurți, ghete Timberland, blugi originali de bărbați Levi’s, boxeri Calvin Klein.

La ce produse About You poți să găsești reduceri?

Reduceri suplimentare voucher About You de 30% – Mother’s Day/Spring Sale Campaign nu este singura campanie pe care magazinul online o are.

Întrucât About You îți oferă doza ta de inspirație zilnică, este important ca împreună cu aceasta să obții și o mică satisfacere financiară! De aceea, magazinul periodic are oferte promoționale, în cadrul cărora cumpărătorilor le sunt oferite cupoane reduceri și coduri reduceri, care pot fi aplicate pentru a crește satisfacția obținută din cumpărături. De obicei magazinul oferă reduceri la noutăți, și anume la: îmbrăcăminte, pantofi, accesorii, premium, sport.