About You Extra reducere -40% la articolele premium, această promoție va dura până pe data de 13.07.2020 (23:59). Pe parcursul promoției, acordăm până la 40% extra reducere la articolele premium selectate. Nu există dreptul de a cere plata contravalorii cuponului.

Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie

Această ofertă se va deschide într-o fereastră nouă a magazinului. Nu aveți nevoie de niciun cod pentru a vă bucura de această reducere.

Toate cupoanele și codurile de reducere oferite de About You, aici.

Despre About You

About You oferă cumpărătorilor să un stil modern, unic și exigent. Astfel, dacă cumperi de aici, devii sigur de sine, pozitiv și inspirat de brandurile de top din toată lumea.

Datorită gamei variate de produse, magazinul este capabil să vină cu soluții potrivite pentru tine, indiferent de scopul sau necesitatea pentru care cauți o ținută. Aici găsești haine de diferit stil, care poți să le îmbraci cu cele mai diverse ocazii

Pe lângă haine, la About You găsești și cele mai potrivite și comode modele de încălțăminte. Poți fi sigur că încălțămintea pe care o vei cumpăra aici se va potrivit ideal pentru piciorul tău, indiferent de mărimea pe care o ai.